80 producten

Light & Living

Light & Living is begonnen met passie voor verlichting en heeft in de loop van de jaren uitgebreid naar interieur. Zo hebben ze een totaal concept ontwikkeld in trendy en betaalbare producten om van een huis een gezellig thuis te maken. Producten die perfect aansluiten bij de verschillende woonstijlen: klassiek, modern, landelijk, retro, stoer en landelijk. Voor ieder wat wils!

Van lampenkap naar (klein)meubel

Ruim vijftig jaar geleden werd Light & Living opgericht. In een kleine fabriekshal zijn ze gestart met het maken van unieke lampenkappen. Al snel kwamen daar ook de lampen bij zodat er een totaal verlichtingsconcept aangeboden kon worden. Na velen jaren op de verlichtingsmarkt zijn ze gaan uitbreiden met woonaccessoires en (klein)meubelen. Voor ieder wat wils!

Momenten vast leggen en vertalen in producten

Thuis is de basis waar mensen zich vaak het fijnste voelen. Een eigen plek ingericht met comfortabele meubelen en sfeervolle verlichting. Daar denken ze graag in mee! Reizen over de hele wereld op zoek naar de mooiste verlichting en woondecoratie. Dat ene speciale artikel, iets waarvan je hart sneller gaat kloppen: het voelen van een onregelmatig patroon of structuur, een oogverblindende kleur of geraakt worden door de pure eenvoud van een artikel. Dit zijn momenten om te vertalen naar producten die je een fijne basis thuis geven.

Heb je de juiste producten van Light & Living gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. De producten van Light & Living worden snel en in Nederland helemaal gratis verzonden!