53 producten
Direct leverbaar
Vanavond besteld, dinsdag in huis

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

House Doctor

Bij House Doctor vind je voor ieder woonprobleem de juiste remedie. Het Deense merk heeft het recept voor een fris en gezond huis. Het merk kenmerkt zich door een persoonlijke en informele aanpak. Je vindt er werkelijk alle woonaccessoires: van kapstokken tot kandelaars!

House Doctor

Bij House Doctor vind je voor ieder woonprobleem de juiste remedie. Het Deense merk heeft het recept voor een fris en gezond huis. Het merk kenmerkt zich door een persoonlijke en informele aanpak. Ze houden ervan om verschillende elementen met elkaar te mixen, in plaats van alles aan elkaar te laten aansluiten. Je vind er dan ok werkelijk van alles: van kapstokken tot kandelaars en van kussens tot stoelen.

Je dagelijkse dosis design

House Doctor is zo aardig om je te waarschuwen: "Onze producten zijn zeer verslavend en kunnen een snellere hartslag veroorzaken - zelfs in kleine doseringen!” Met een gevoel voor humor zit het wel goed bij de drie speelse Deense broers die House Doctor hebben opgericht. De broers delen hun creatieve genen en geloven alle drie dat een prachtig interieur je passie voor het leven versterkt. Een dagelijkse dosis design producten is dus goed voor je!

De woonproducten van House Doctor worden door de eigen designers ontworpen. Inmiddels telt het merk rond de vijftig toegewijde House doctors die allemaal de huidige trends in de gaten houden en zo de mooiste en luxe interieur accessoires maken voor hedendaagse woonkamers. De House Doctor Mega wandplank is een goed voorbeeld van de creatieve werkwijze van House Doctor. De wandplank is een woonaccessoire gemaakt van zwart marmer met elk zijn eigen unieke aders. Zijn design is anders dan de meeste wandplanken en dat geeft hem een eigenwijze twist. Op deze pagina vind je nog veel meer mooie stoelen, lampen en woonaccessoires voor een gezond interieur.

Heb je het perfecte product van House Doctor gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel producten van House Doctor op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!