20 producten
Direct leverbaar
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Direct leverbaar
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Direct leverbaar
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Tenzo

Tenzo is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van eigentijdse meubelen met een klassieke twist en streeft ernaar toonaangevend te zijn, en blijven, op het gebied van trendy designmeubelen. Tenzo is opgericht in 1934 en gevestigd in Zweden, waar het allemaal startte met een eenvoudige en functionele opklapbare tafel, zijn ze nu uitgegroeid naar een van de grootste meubelfabrikanten van Zweden.

Functioneel met een twist

Het ontwerp van Tenzo is eigentijds, klassiek en minimalistisch, waarbij het gebruiksgemak altijd centraal staat. Het team werkt in de ontwikkeling van nieuwe producten nauw samen om ervoor te zorgen dat elk onderdeel geschikt is voor de fabriek. Naast dat het meubel heel functioneel geproduceerd wordt, is het ook een eyecatcher in je interieur!  De tijdloze ontwerpen van dressoirs en ladekasten welke door bijvoorbeeld asymetrische handgrepen direct in je kamer opvallen en er een klassiek/ moderne twist aan geven. Geweldig design zit in de details!

Verantwoord wonen met Tenzo

De collectie van Tenzo bestaat uit verschillende soorten meubelen met als basis hout. Afhankelijk van het soort meubel kan dat een massieve houtsoort zijn of een hoogwaardig mdf paneel. De meubels worden daarnaast bewerkt met melamine, gelakt of vakkundig gespoten in hun eigen fabriek. Het hout waaruit de meubels worden vervaardigd is altijd FSC-gecertificeerd en is dus afkomstig van hout met een bekende en aanvaardbare herkomst. Daarnaast werken ze continu aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Heb je het perfecte product van Tenzo gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel producten van Tenzo op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!