20 producten

Design For The People

Het internationale bekroonde woonmerk Design For The People staat voor Deense design verlichting met esthetiek, waarbij eenvoud en functie verenigt is in een goed ontwerp. Licht met kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen die een leven lang meegaan.

DFTP; een passie voor Deens design

Het woonmerk Design For The People (DFTP) is geboren met een passie voor Deens design. Het ontwerpen van mooie verlichting is hun passie, hoogwaardige kwaliteit en het gebruik van materialen die levenslang meegaan maakt de verlichting duurzaam. Het grootste kenmerk van het DNA van DFTP is het Deense design en dat zie je terug in alles wat ze doen. De ontwikkeling, het product en de communicatie ademen dit DNA. De toewijding van het team is groot en daarom worden er ook bij de ontwikkeling van de verlichting geen concessies gedaan. Alles in het design en functionaliteit van het product is tot in de details uitgewerkt en doorgevoerd. Tot in de puntjes bedacht, uitgewerkt en geen compromis dus!

Verlichting voor iedereen

DFTP heeft niet voor niets een award gewonnen. Het merk is innoverend, omarmd mensen en is altijd bezig met de toekomst. DFTP heeft de drive zichzelf continu uit te dagen en dat zie dan ook zeker terug in haar collectie. De verlichting is bedacht voor alle mensen, om te kunnen gebruiken in de hele wereld en bij iedereen thuis kan worden toegepast. Bekijk ook de youtube video voor het verhaal van Design For The People.

Heb je het perfecte product van Design For The People gevonden? Koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel producten van DFTP op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!