11 producten

Bitz

Het Deense servies en bestek merk Bitz is een pareltje voor het oog. Door het gebruik van verschillende materialen, structuren en kleuren creër je contrasten die helpen om van je gedekte tafel en maaltijd een belevenis te maken. Mooi voor elke dag óf juist voor speciale gelegenheden. Eetsmakelijk! 

Bitz; een ware beleving

We hebben de hand kunnen leggen op het prachtige bestek en servies van het Deense merk Bitz. De Deense voedingsexpert Christian Bitz ontwerpt prachtige, hoogwaardige collecties tableware, waarbij hij zich laat inspireren door lekker en vooral gezond eten. Een voedzame maaltijd is natuurlijk op zich al erg inspirerend maar wordt helemaal een feestje als je het serveert op een mooie wijze. Het Bitz servies onderscheid zich door zijn unieke design, verschillende materialen, structuren en kleuren. Hierdoor voeg je een stukje persoonlijkheid toe aan je eettafel. 

Hoogwaardige kwaliteit en veelzijdig gebruik 

Het servies is gemaakt van hoogwaardig aardewerk, waardoor het duurzaam is en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het servies is geschikt voor gebruik in de magnetron en je kunt het ook in de vaatwasser plaatsen. Hierdoor heeft het een groot gebruiksgemak. Niet alleen prachtig om te zien, maar dus ook enorm praktisch in gebruik. Of je nu een feestelijke diner organiseert of gewoon een gezellig ontbijt hebt met je gezin, het Bitz servies past bij elke gelegenheid. Doordat het servies eindeloos gecombineerd kan worden kun je steeds weer een hele andere look&feel geven aan je eettafel.