27 producten

New Routz

Met trots hebben wij de producten van het stoere woonmerk New Routz in onze collectie opgenomen. Een merk met een rebels karakter waarvan de meubels nog ambachtelijk met de hand gemaakt worden. New Routz gelooft namelijk in de kracht van pure ambacht. De collectie van New Routz bevat eigentijdse modellen en klassiekers die opgefrist zijn met prachtige basis- en retrokleuren geïnspireerd op de jaren ’70. Warm minimalisme! De kracht van de collectie van New Routz is dat de meubels bij iedereen en alle woonstijlen aansluiten. Ontdek de collectie snel! Wij hopen dat je er net zo enthousiast over bent als dat wij zijn!

New Routz

Een merk met een rebels karakter. New Routz gelooft in de kracht van vintage elementen. In het opnieuw laden van het verleden door het design te vernieuwen en aan te passen naar deze tijd. Op deze manier wordt een interieur een persoonlijke beleving en krijgt het onderscheidend vermogen. 

Authenticiteit & karakter

Het merk New Routz gelooft dat oude objecten en vergeten stijlen en ambachten een nieuwe kans verdienen, zodat ze kunnen wortelen in een eigentijds interieur. In dit digitale tijdperk willen zij de focus weer terugbrengen naar het aanraken van pure en duurzame materialen met diverse texturen. New Routz gelooft in de kracht van vintage elementen; in het opnieuw laden van het verleden door het design te vernieuwen en aan te passen aan onze tijd. Op deze manier wordt een interieur een persoonlijke beleving; een statement waarmee je jezelf kunt onderscheiden en die volledig past bij jouw eigen lifestyle. New Routz wil aan de buitenwereld laten zien dat wanneer je pure ambacht en liefde stopt in een vintage stijl, een interieur karakter krijgt. Wanneer je een meubelstuk uit deze prachtige collectie toevoegt aan jouw interieur weet je zeker dat je authenticiteit en een unieke uitstraling creëert, die perfect gecombineerd kan worden met het interieur en de trends van nu. 

Heb je een favoriete accessoire óf kast van New Routz gevonden? Koop deze dan eenvoudig en snel online bij Basiclabel. Deze kasten zijn op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!