21 producten
Direct leverbaar
Voor 22:00 besteld, dinsdag in huis

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Nordlux

Sinds de oprichting van het Deense Nordlux in 1977 is het hun passie om Deens design verlichtingsproducten uit eigen ontwerp aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Nordlux staat voor stijlvolle ontwerpen in combinatie met duurzame kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een geweldig design dat je steeds meer gaat waarderen hoe langer je ernaar kijkt.

Nordlux; Betaalbaar Deens design

Het woonmerk Nordlux vervaardigd sinds 1977 verlichting om gemakkelijk verliefd op te worden. Een stijlvol design die mettertijd steeds aantrekkelijker wordt. Het ontwerpen van mooie verlichting is hun passie, hoogwaardige kwaliteit, unieke functionaliteit en het gebruik van materialen die levenslang meegaan maakt de verlichting duurzaam. De passie van het Nordlux team is om mensen te inspireren voor deze schitterende Deense design collectie. Alles in het design en functionaliteit van het product is tot in de details uitgewerkt en doorgevoerd. Verlichting is niet zomaar verlichting!

Verlichting en design

Met Nordlux verkrijg je de beste balans tussen verlichting en design. De verlichting van Nordlux is bedacht voor alle mensen, om te kunnen gebruiken in de hele wereld en bij iedereen thuis kan worden toegepast. Verlichting helpt de sfeer in huis en buiten te bepalen, en dat maakt het juiste zo belangrijk. Van modern Deens design tot Hotel chique voor elk interieur, binnen en buiten!

Heb je het perfecte verlichting van Nordlux gevonden? Koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel producten van Nordlux op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!