7 producten

GOOD&MOJO

GOOD&MOJO is een Nederlands merk dat duurzaamheid heel hoog in het vaandel heeft staan. Ze werken met duurzame en plantbased materialen, hebben het merk GOOD&MOJO gekoppeld aan een goed doel waar ze ook een deel van hun omzet aan geven; de Waka Waka Foundation.  Daarbij planten ze een boom voor elke lamp die er verkocht wordt. GOOD&MOJO; Met liefde voor mens en natuur sins 2016. 

Volledig duurzame verlichtingscollectie

Het merk GOOD&MOJO onstond doordat ze een gat in de markt identificeerden; een duurzaam verlichtingsmerk. Ze waagden een sprong in het diepe! Het klein aanpakken had geen zin, met één of twee duurzame lampen ga je het verschil niet maken. Ze gingen op ontdekkingstocht naar duurzame materialen en gingen hierbij een intensief productontwikkelingsproces in van 3 jaar, beetje bij beetje leidde dit tot de oprichting van het merk GOOD&MOJO in 2016. Vervolgens ontwikkelde ze hun eerste volledig duurzame verlichtingscollectie die ze koppelde aan een goed doel; Waka Waka Foundation. Daarmee doneert deze Foundation zonnelampen aan mensen in nood. Produceren met liefde voor mens&planeet staat centraal in hun bedrijfsfilosofie. 

GOOOD&MOJO realiseert dit op de volgende manier;
1. Zorgen voor duurzame verlichting (duurzame, plantbased materialen)
2. Deel van de omzet gaat naar de Waka Waka Foundation, waarmee ze zonnelampen doneren aan mensen in nood
3. Voor elke verkochte lamp wordt een boom geplant. 

Ontwikkeling staat nooit stil, waardoor GOOD&MOJO zich steeds probeert door te ontwikkelen. Verpakkingen verbeteren, plastic weggooien uit (bijna) alle producten en slim verzenden door kleinere en innovatieve ontwerpen. Inmiddels hebben ze ruim 8.250 gezinnen geholpen en 150.000 bomen laten planten. Nogsteeds niet minder gemotiveerd en geïnspireerd om mens en planeet te helpen en tegelijkertijd klanten tevreden te houden.