19 producten

It's about RoMi

Sinds 1993 maakt het Amsterdamse merk It's about RoMi met veel toeweiding de mooiste verlichting. Je kunt zien dat het team met passie en liefde aan de collectie werkt. De collectie bestaat uit onder andere hanglampen, wandlampen en vloerlampen. De ontwerpen zijn sterk, de verlichting straalt eenvoud uit en wordt gemaakt van pure materialen.  

Met liefde voor ontwerp en licht

Dit verhaal gaat over RoMi dat ooit ergens klein is begonnen op een zolder en nu uitgegroeid is naar een mooie plek aan de oudste gracht van Amsterdam. Met grote liefde voor design en licht werkt het team aan nieuwe collecties en dat kun je absoluut in de ontwerpen terug zien. Kenmerkend voor de collectie van It's about Romi is de eenvoud in het ontwerp van de verlichting. Bij de ontwikkeling van de lampen wordt een mix van pure materialen gebruikt en samen met de passie voor ontwerp en licht maakt dat de verlichting van RoMi straalt. 

Tijdloos design met It's about RoMi

De collectie bestaat uit verschillende soorten lampen van diverse materialen. Zo vind je in de collectie een metalen bureaulamp en glazen plafondlamp met een strak en eenvoudig design. Ook vloerlampen van zwart metaal kun je bij dit merk vinden, of een gave goudgekleurde hanglamp van metaal. De ontwerpen lopen uiteen en hebben ieder hun eigen karakter. De kracht van de verlichting van It's about RoMi is dat je er jarenlang van kunt genieten, door het tijdloze design en de duurzame materialen zal een lamp van RoMi niet snel vervelen.

Heb je de juiste verlichting van It's about RoMi die je bij jou thuis past gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. De lampen uit onze voorraad worden snel en in Nederland helemaal gratis verzonden!