Back to school

Back to school

Gelukkig hebben we de foto's nog... want de scholen zijn weer begonnen. Of je nu naar de volgende groep of klas gaat of helemaal nieuw op school begint, er zullen uitdagingen genoeg zijn. En wat is er dan fijner dan een goede start? Een goed begin is ten slotte het halve werk. Wij geven je wat leuke tips om het nieuwe schooljaar goed te beginnen.

Bureau
Om je huiswerk te kunnen maken, heb je een goede studeerplek nodig. Een fijn bureau met een lekker zittende stoel of een stevige kruk is dan wel een must. Een klein bureau kan prima, als je niet veel ruimte hebt of nodig hebt. Een groot bureau is super als het past, je kunt er misschien zelfs samen aan werken én je hebt extra ruimte voor je hobby’s. Misschien heb je nog een plekje over voor een mooie plant, een beetje extra sfeer kan geen kwaad als je hard aan het werk bent.
Een opgeruimde kamer werkt het fijnst, net als een opgeruimd bureau. Maar een beetje gezelligheid mag best. Heb je plek voor een leuk memobord of een magneetbord; doen! Tussen alle belangrijke briefjes is vast nog plek voor een gave poster. Zorg dat je goed licht hebt om bij te werken, leuke lampen genoeg.

Kast 
Met je schoolboeken en andere belangrijke zaken in een stoere kast of een hip wandrek houd je je kamer ook rustig en overzichtelijk. En niet onbelangrijk; het staat nog eens leuk ook. Er zijn halfopen - half dichte kasten, je kleren kunnen dan uit het zicht in het dichte gedeelte en je boeken zo voor het grijpen, in het open gedeelte. Handig toch?

De allerlaatste tip:
Voor de meesten van ons is het vooral een uitdaging om na de vakantie weer in het ritme te komen. Zorg dus voor een goede alarmklok.

We hopen dat je na onze tips weer helemaal zin hebt in het nieuwe jaar!