Ontdek de gordijnen op maat bij @doortjekruisheer

Gordijnen op maat, perfect voor jouw interieur

We kunnen ons geen huis zonder gordijnen meer voorstellen, toch? Gordijnen zijn ontzettend functioneel en brengen een warme sfeer in huis. In dit blog laten we je het resultaat van de make-over bij @doortjekruisheer zien waar zij andere meubels heeft neergezet, nieuwe kleuren heeft toegepast en onze gordijnen (gordijnstof: Salina sand) op maat heeft opgehangen.

Karin
Karin
Content manager

Stijlvolle en betaalbare gordijnen voor elk raam

Gordijnen op maat zijn een essentieel onderdeel van een stijlvol interieur. Ze geven niet alleen een persoonlijke touch aan je woonruimte, maar zorgen ook voor de finishing touch. Bij Basiclabel begrijpen we dat je op zoek bent naar gordijnen die niet alleen mooi zijn, maar ook van goede kwaliteit en betaalbaar. Daarom bieden we een breed assortiment aan mooie stoffen, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw smaak en de laatste woontrends past. Kun jij wel nieuwe gordijnen gebruiken? Ga dan zelf aan de slag, je besteld onze op maat gemaakte gordijnen in een paar eenvoudige stappen online. Het proces is simpel: je kiest jouw favoriete stof, je kiest voor een plooi of ring en de verdeling van de gordijnen, volgt de meetinstructies op en voor je het weet heb je jouw op maat gemaakte gordijnen snel in huis, vaak al binnen 3 weken. Wil je de stof liever eerst zien of voelen, vraag dan een gratis stofsample aan of breng in het weekend een bezoekje aan het Experience Center.

 

Shop gordijnen

De make-over bij @doortjekruisheer

Dat gordijnen onmisbaar zijn kun je goed zien bij het resultaat van de make-over van @doortjekruisheer van The Home Style Club. Zij heeft o.a. met onze gordijnen en de fauteuil Lenny een prachtig compleet plaatje van de slaapkamer gemaakt. 

Verschillende soorten gordijnen voor iedere kamer

Het voordeel van gordijnen op maat is dat je voor iedere kamer de juiste soorten en maten kunt bestellen. Voor de slaapkamer wil je misschien verduisterende gordijnen die het licht buiten houden voor een goede nachtrust. En in de woonkamer zijn lichtdoorlatende gordijnen vaak een mooie keuze, die overdag voldoende licht binnenlaten maar 's avonds voor privacy zorgen. Mocht je bijvoorbeeld voor de serre gordijnen zoeken, dan kies je waarschijnlijk meer voor zonwerende gordijnen die de warmte buiten houden maar het licht zachtjes filteren. Bedenk daarom goed voor welke ruimte je welke stof belangrijk vindt. Wanneer je van te voren een stofstaal besteld kun je vooraf goed de kwaliteit en de lichtdoorlatendheid bekijken. 

 

Woontrends dit jaar 

Omdat het veranderen van je interieur en het aanschaffen van gordijnen best een investering is, wil je natuurlijk dat deze goed aansluiten bij de laatste woontrends. De investering in nieuwe gordijnen haal je er optimaal uit, wanneer ze aansluiten bij je interieur. Dit nieuwe jaar ga je veel ronde vormen, bogen en togen zien. De organische meubels blijven en ook wat meer hoekige meubels mogen weer. Getrommelde tegels en opvallende vloeren samen met klassieke details uit het verleden gaan we zien. En samen met het materiaal natuursteen is de hotelsfeer met geïntegreerde verlichting en opvallend behang een absolute trend. 

Trenditems 2024

Kleuren

Deze kleuren sluiten perfect aan bij de woontrends voor 2024:

  • - Bruintinten en dan met name chocoladebruin
  • - Cobalt blauw
  • - Navy blauw
  • - Verschillende tinten groen. 

 

Dus ben je er thuis helemaal klaar voor om een flinke make-over in gang te zetten? Deze trends reflecteren een beweging naar comfort en stijl in huis. Onze gordijnen kunnen hier een belangrijke rol in spelen door niet alleen functionaliteit te bieden, maar ook door de esthetiek van je ruimte te versterken. Ontdek de verschillende stoffen.

Makkelijk en snel jouw gordijnen in huis

Begin het nieuwe jaar goed met een nieuwe look voor je woning, geïnspireerd door de laatste trends en jouw persoonlijke stijl. Basiclabel helpt je graag bij het realiseren van jouw make-over met betaalbare, kwalitatieve gordijnen op maat.

Vraag gerust een gratis stofsample aan! Onze stoffen zijn niet alleen mooi, maar ook van goede kwaliteit, zodat je verzekerd bent van gordijnen die lang meegaan en zo maak je een keuze waar je jarenlang plezier van zult hebben. Ontdek de mogelijkheden en transformeer je huis tot een fijn thuis. 

USP's Gordijnen op maat